logo

Koningsdagloterij hoe laat


Verdeling prijzenpot Staatsloterij, als je 2 eindcijfers goed hebt, win je al een prijs.
De trekking van de Staatsloterij vindt maandelijks plaats op de 10e van de maand. .
Wat kost een kaartje?
Ik ben leraar/ben student/ingenieur.Maandelijks wordt automatisch een bedrag van uw rekening afgeschreven en u speelt automatisch elke trekking mee (totaal 15 trekkingen met kvb fcnr deposit rates een lotprijs van 15,- en Oudejaarsloterij 30,-).Wat doe je voor je beroep?Ook voor de Oudejaarsloterij en de Koningsdagloterij speelt men automatisch mee.Tot op de dag van de trekking kun je nog tot 18.00 uur een staatslot kopen. .Voor dit spel betaal je 2,50 extra per lot waardoor je dus met twee trekkingen meespeelt.Leuk met u gesproken te hebben!De XL prijzen worden alleen uitgekeerd als ook voor de XL optie is betaald, dit kun je terugvinden door de aanduiding "JA" op je lot.Waar kom je vandaan?
Waar komt u vandaan?Wat doet u voor uw beroep?Staatsloterij XL spel, met ingang van april 2014 wordt sinds het eerst sinds twintig jaar iets aan de formule van het vertrouwde staatslot gewijzigd.Ja, ik weet hoe laat het.Hoe oud ben je?Bekijk hier meer informatie.Bevalt het u hier?
Als u zich afvraagt hoe laat de trekking van de staatsloterij bekend wordt gemaakt dan kunt u winnende getallen zien op Nederland 1.55 uur.
Sitemap